Konference Leadership Brno
Záznam konference

Konference Leadership Brno 2024


Smyslem 11. ročníku konference je odpovědět na otázky: 

  • Jak můžete vaši efektivitu týmu zásadně zvýšit díky AI?
  • Jak v 21. století budovat firemní kulturu skrze výjimečné vztahy?
  • A jak zvládat i těžší situace ve vedení s nadhledem?

Získejte inspiraci, motivaci, ale hlavně praktické rady od 7 předních lídrů a osobností ČR. Zapojte se do networkingu s podobně hodnotově smýšlejícími lídry. Staňte se tak o trochu lepší verzí sama sebe.

pečlivý výběr osobností

pečlivý výběr osobností

unikátní know-how

unikátní

know-how

7 lekcí, 8 řečníků

7 lekcí,

8 řečníků




vlastní tempo

vlastní

tempo



odkudkoliv,

kdykoliv

Řečníci a jejich přednášky


Speaker Barbora Vacková

Barbora Vacková

Zakladatelka konferencí Leadership, lektorka hodnotového leadershipu, vedoucí brněnské pobočky GrowJOB Institute.

Proč je dobrý leadership důležitější více než kdy jindy?

Naší vizí bylo vytvořit místo, kde se budou scházet nejúspěšnější lídři a učit se od sebe navzájem. Mezi našimi bývalými řečníky byl například i Petr Pavel, současný český prezident, Andrej Kiska, bývalý slovenský prezident, několik nejúspěšnějších českých miliardářů jako Ondřej Vlček či Simona Kijonková a také mnoho vycházejících lídrů z listu Forbes 30 pod 30.

Speaker gen. Karel Řehka

gen. Karel Řehka

Náčelník Generálního štábu Armády ČR, jeden z nejvýznamnějších vojenských lídrů a držitel Ceny Arnošta Lustiga za odvahu, statečnost, lidskost a spravedlnost.

UMĚNÍ VÉST HLAVOU I SRDCEM: Jak se stát lídrem, kterého budou ostatní přirozeně následovat?

Jak získat důvěru a respekt bez autoritářských metod? Jak být rozhodný a zvládat krizové situace s klidem a rozvahou? Jak motivovat svůj tým k dosažení společných cílů skrze sdílené hodnoty?

Speaker Filip Dřímalka

Filip Dřímalka

Expert na umělou inteligenci a budoucnost práce, autor knih HOT a Budoucnost NEpráce, zakladatel inovativních projektů Digiskills a Digitask.

STAŇTE SE LÍDREM BUDOUCNOSTI: Jak proměnit nástup AI v příležitosti v práci i v soukromí?

Chcete umět lépe využívat technologie a inovace ke zvýšení své hodnoty a zlepšení své práce? Chcete se dozvědět, jak vytvářet kulturu inovací a neustálého zlepšování ve vaší organizaci? A jak se stát lídrem, který vidí příležitosti tam, kde ostatní vidí překážky?

Speaker Daniela Pešková

Daniela Pešková

Podle žebříčku Forbes je jednou z nejvlivnějších žen Česka. Jako členka představenstva České spořitelny řídí přes 6 tisíc lidí a věnuje se AI inovacím v bankovnictví.

PODPORA ŽEN VE VEDENÍ: Proč spolupráce přináší lepší výsledky než soupeření?

Proč je nezbytné investovat do rozvoje talentů a podpory silných stránek, aby firmy mohly dlouhodobě prosperovat? Jak můžeme společně přispět k větší pestrosti názorů a větší kreativitě v týmech? A jak zlepšit firemní kulturu tak, aby se každý cítil ceněn a podporován?

Speaker Kateřina Šedá

Miloš Malaník

Generální ředitel společnosti DPD ČR, a zároveň Regional Manager DPD CEE.

DIVERZITA V PRAXI: Proč není diverzita pouze moderní buzzword, ale může být opravdu smysluplnou součástí vaší strategie?

Jak zapojit diverzitu do firemní strategie tak, aby nebyla jen prázdným slovem, ale reálným přínosem? Jak konkrétně může diverzita přinést vaší organizaci konkurenční výhodu? A jak vytvořit pracovní prostředí, kde se různorodost názorů a zkušeností stává zdrojem inovací?

Speaker Marek Orko Vácha

Marek Orko Vácha

Katolický kněz, biolog, pedagog, spisovatel a skaut. Přednosta Ústavu etiky a humanitních studií 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy.

PEVNÉ VZTAHY = SILNÉ VEDENÍ: Jak vytvořit opravdu silnou organizaci skrze autentické a upřímné vztahy?

Jak vytvořit prostředí, kde si lidé opravdu důvěřují a cítí se bezpečně? Jak budovat pevné vztahy, které podpoří váš tým v dosažení společných cílů? A jak se stát lídrem, kterého ostatní budou následovat díky jeho osobnímu přístupu?

Speaker Petr Ludwig

Viktor Kustein

HR ředitel Vivantis, lektor leadership v GrowJOB Institute, mentální kouč pro Českou Basketbalovou Federaci.

VRCHOLOVÝ SPORT A BUSINESS: Co mají společného ze strany motivace a v čem se liší?

Jaké techniky motivace používají vrcholoví sportovci a jak je lze aplikovat v businessu? Jak pracovat s neúspěchem a překonávat mentální bariéry, které brání v dosažení cílů? A jak se připravit na náročné situace a udržet si chladnou hlavu i pod tlakem?

Speaker Jan Vlachynský

Jan Vlachynský

Šéf Lidí z Baru, autor knihy Šéfové jsou kok*ti a spolumajitel věhlasných podniků Bar, který neexistuje, Super Panda Circus, Anybody hotel.

VZESTUPY A PÁDY: Co vás fuckupy naučí o podnikání a jak z nich vyjít ještě silnější?

Jaký je skutečný význam neúspěchu pro dlouhodobý úspěch? Jak překonat strach z neúspěchu a proměnit ho v hnací motor pro další růst? A jak zvládat jako lídr krizové situace a zachovat si mentální pohodu a nadhled?